2011. október 9., vasárnap

Ajánló


 SHUT UP & DRIVE

Akció. Szerelem. Hazugság. Szenvedély. Veszély.
                                                   Kösd be a biztonsági övet! Rázós utunk lesz…


    Isabel Diaz, rövidenIzzy, a veszély. Latin lány, akinek a családja már egészen régre visszanyúlva illegális dolgokkal foglalkozik. Carlos Diaz, a fegyverek, autók megszállottja, Santiago és Ramirez, a futtatók, na és Ricardo Diaz, a drog illetve a bevándorlókkal foglalkozó.  Nincs olyan név ebben a családban, aki valaha is jó útra tért volna.
         Ha szeretne, sem lehetne tisztességes nő Izzy. Ácsi! Ki mondta, hogy szeretne…?
         Isabel Diaz nagyon is szereti az életét. Annak ellenére, hogy több mérföldre lakik otthonától, ő uralja egész Baltimore-t. Hogy miben? Autóversenyzésben. Sosem győzték még le, s aki alábecsül nő létére nem éri meg a másnap reggelt.
         Senki nem rendítheti meg a hatalmát! - gondolja ő. Amikor azonban a fiatal, szuper jóképű rendőrtPaul Martinezt áthelyezik, a városba minden megváltozik. Izzy sosem volt még szerelmes, egy férfi sem keltette fel ennyire az érdeklődését (kivéve Brad Pitt, de őt most nem számoljuk bele) egészen Martinez ügynökig.
         Vajon rájön Isabel, hogy rá vadásznak? Mi van, ha a végén együtt kell menekülniük egy olyan ember elől, aki egyre csak erősebb és erősebb lesz? Egy biztos…


… A VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ!


Tizenhat éves kortól ajánlott!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése